Транспорт на покойник от/за чужбина/репатрация/

2,40 лв.

Погребална агенция Йована извършва транспорт на покойник от чужбина на цена от 1.20евро/километър.Заплаща се само едната посока.

Пълно съдействие за съставяне на документи в чужбина,превод и легализация на документи в България.

При необходимост агенцията осигурява метален контейнер за покойника.При нас ще получите изчерпателна информация какво трябва да направите при смърт на Ваш близък в чужбина,възможните начини на транспортиране на покойника до България,цялостна организация на траурен ритуал в България.Благодарение на натрупания опит и създадени контакти агенция Йована осигурява транспортиране на покойници от и за България от всички страни от Европейския съюз в най-кратки срокове и най-ниски цени.

Издаваме фактура с ДДС за застрахователи,социални служби,работодатели.

 

За контакти денонощно на телефон:+359 (0) 888/017-477

Автомобилите на погребална агенция Йована са снабдени със всички необходими разрешителни от КАТ и РЗИ , изисквани от европейското законодателство за международен превоз на тленни останки,и са снабдени с модерни охлаждащи системи за оптимално съхранение на починалия. В снимките може да разгледате част от автопарка ни,разрешителните който притежаваме,част от необходимите документи нужни за транспортиране на покойник от Великобритания.

 

Опции за покупка

Базова цена: 2,40 лв.

Подобни продукти:

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Франция

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Испания

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Великобритания до България

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Германия до България