Транспорт на покойник от Великобритания до България

2,40 лв.

Траурна агенция Йована извършва транспорт на покойник от Великобритания до България.При необходимост можем да съдействаме за организиране на погребение или кремация във Великобритания.Цена за репатриране с наземен транспорт 1.20€/км като се заплаща САМО ЕДНАТА ПОСОКА.При по далечни дестинации индивидуално договаряне на цената.

При желание от страна на близките можем да организираме репатрирането на тленните останки и с въздушен транспорт до България и последващото им транспортиране до мястото за погребение.

В цената осигуряваме транспорт до избраната от Вас дестинация в България ,масивен ковчег с метална капсула който е необходим за трансграничния превоз на покойник.Пълно съдействие за оформяне на документите в Англия и България.Консултация за правото на обезщетение съгласно английското и българското законодателство . Частична балсамация. Превод и легализация на документи.Фактура с ДДС за застрахователи,работодатели, социални служби.

Денонощен телефон за връзка с траурна агенция Йована: +359888017477

Автомобилите на погребална агенция Йована са снабдени със всички необходими разрешителни от КАТ и РЗИ , изисквани от европейското законодателство за международен превоз на тленни останки,и са снабдени с модерни охлаждащи системи за оптимално съхранение на починалия. В снимките може да разгледате част от автопарка ни,разрешителните който притежаваме,част от необходимите документи нужни за транспортиране на покойник от Великобритания.

 

 

 

 

Опции за покупка

Базова цена: 2,40 лв.

Подобни продукти:

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Франция

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Испания

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от Германия до България

 • 2,40 лв.

  Транспорт на покойник от/за чужбина/репатрация/